Kwadendamme naar Sprundel

KWADENDAMME - Het eredivisie driebandenteam van ’s Lands Welvaren heeft een nieuwe locatie gevonden waar het komend seizoen de thuiswedstrijden kan spelen. Het team, dat om financiële redenen niet meer in Kwadendamme kon spelen, speelt de eredivisieduels komend seizoen in Café De Drie Zwaantjes in Sprundel.
Joop van den Oudenhoven 18-06-20, 13:38 Bron: PZC
Volgens teamcaptain Dirk Weeremans heerst er een juichstemming onder de teamleden. Weeremans en Ronny Brants verwelkomen met de Duitser Christian Rudolph (goed voor een gemiddelde van 1.277) een nieuwe ploeggenoot. Hij gaat de koppositie innemen. Het team wordt gecompleteerd door plaatselijk favoriet Ludo Kools. Marcel Hopmans en Tom Persijn worden de reserves.
,,Met dank aan Nico Peeters van ’s Lands Welvaren, die licentiehouder is, hebben we deze stap kunnen maken’’, zegt Weeremans. ,,Hij heeft de licentie voor drie jaar beschikbaar gesteld. Dat is uniek in de biljartwereld. Over de teamnaam kunnen we nog niks zeggen, omdat er besprekingen gaande zijn met kandidaten. Arthur van Schijndel wordt de teamleider.”